Van harte welkom op de website van apotheek Thomas Paesen. De website zal niet alleen gebruikt worden om makkelijk informatie in verband met de apotheek terug te vinden, maar zal ook gebruikt worden om op regelmatige basis een nieuwsbericht te posten die relevant is voor onze apotheek.

Wegens verbouwingen zal de apotheek gesloten zijn van 26 tot en met 30 december 2017. Van 2 tot en met 11 januari 2018 helpen we u graag verder achteraan het gebouw, de ingang van de apotheek bevindt zich dan even aan de linkerzijde van het gebouw, en zal duidelijk aangegeven worden. Ik kijk alvast uit naar 15 januari wanneer de apotheek opnieuw zal openen. Vanaf dan zullen ook de nieuwe openingsuren van toepassing zijn.

Ik wil u alvast bedanken voor uw bezoek aan de website. Hebt u nog vragen, opmerkingen of een goed idee om een nieuwsbericht over te schrijven? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het formulier dat u kan vinden op de contact pagina.

Uw apotheker,

Thomas.